Představení kandidátů pro komunální volby 2018 - Filip Matuška

Zdravím a pozdravuji :) Jmenuji se Filip Matuška, je mi 33 let a v Kroměříži bydlím už nějaký ten pátek. Jsem Pirát a proevropský liberální demokrat. Opravdu hodně nemám rád komunisty a převlečené komunisty, ty nemám rád ještě víc.

Vystudoval jsem obor sociální pedagogika a delší dobu jsem pracoval v místních sociálních službách. Díky tomu mám přehled a poměrně konkrétní představu, co by naše město v této oblasti potřebovalo – jak je důležité zaměřit se na podporu služeb stávajících, ale také budovat služby nové. Posledních pár let jsem hlavně svatebním a rodinným fotografem.

Jsem nositelem (prý trochu nepříjemné) vlastnosti věcně vystihnout a pojmenovat to, co nefunguje úplně tak, jak by mělo. :) Této své superschopnosti bych chtěl využít a zužitkovat v zastupitelstvu města. Mohli bychom tak spolu s ostatními mými kolegy Piráty povýšit Kroměříž z „krásného města“ na krásné město, kde se dobře žije všem věkovým skupinám, kde se pracuje se všemi znevýhodněnými skupinami, ale také na město, kudy obyvatelé a turisté jen neprochází, ale které žije natolik atraktivně, že je láká, aby zůstali déle.

Čeká nás fůra práce, ale začít se vždy musí prvním krokem… Tak buďte dobří a běžte pak vyjádřit svůj názor, ať už je jakýkoliv, k volbám. Rád Vás poznám osobně na některé z našich veřejných schůzí nebo na některé z akcí Pirátů.