Poslaneckou sněmovnou to začalo, teď Piráti útočí na kroměřížskou radnici!

10. 01. 2018
Poslaneckou sněmovnou to začalo, teď Piráti útočí na kroměřížskou radnici!

Po měsících tvrdé dřiny se kroměřížští Piráti konečně stali oficiálním místním sdružením – MS Piráti Kroměříž! A co vám budeme povídat, je to vymodlené a dlouho očekávané dítě :) Abychom dostáli zásadám České pirátské strany, veškeré informace, naše aktivity, zápisy ze schůzí, průběh přijímání nových členů – prostě všechno, co by vás mohlo (a mělo) zajímat, najdete na Pirátském fóru (https://forum.pirati.cz/kromeriz-f892/).

Co od kroměřížských Pirátů můžete čekat? Angažovanost nejen v místní politice, ale také v běžném životě obyvatel našeho krásného města.

• Připravujeme pro vás mnoho zajímavých akcí, o kterých vás budeme průběžně informovat na našem facebookovém profilu https://www.facebook.com/piratikromeriz/ a webu https://kromeriz.pirati.cz . Na těchto akcích si nejen užijete spoustu zábavy, příjemně strávíte volný čas, získáte nové poznatky, dovednosti, potkáte nové lidi. Budete na nich moci také komunikovat přímo s námi. Podělit se o problémy a starosti obyvatel Kroměříže, podněty ke zlepšení života ve městě… Váš názor nás zajímá a vaše podněty nebereme na lehkou váhu!

• Budeme se účastnit veřejných jednání na radnici, budeme klást zastupitelstvu otázky, možná i nepříjemné, a trvat na uspokojivých odpovědích.

• Chceme se zaměřit na řešení ekologických problémů Kroměříže, např. na „černé skládky“ v okolí našeho města, které z našeho pohledu nejsou uspokojivě řešeny.

• Budeme kandidovat v komunálních volbách, sestavíme vlastní kandidátku z místních osobností a známých tváří. Nad listinou se zamyslíme tak, aby pokryla klíčové oblasti života města. Pomůžete nám trochu omladit naši radnici?

• V souladu s jedním z hlavních bodů Pirátského programu požadujeme zcela otevřenou a transparentní obecní správu.

• Chceme zdravou, čistou a bezpečnou Kroměříž!

Autor článku

Vratislav KrejčířVratislav Krejcir